OM MIG

_DSF1604 - Kopi

Levende billeder virker

En international undersøgelse fra det amerikanske kommunikationsfirma Melcrum, viser, at 93% af deltagerne brugte video som en afgørende del af deres interne kommunikationsarbejde. Den er blot en af de mange undersøgelser, der peger på, at video kan noget, som andre medier ikke kan. Levende billeder er den kommunikationsform, der har den største gennemslagskraft, fordi video og web-tv er imødekommende med musik, speak, grafik og intense billeder, der formidler budskaber effektivt og gør det meget nemmere at inddrage målgruppen både konkret og følelsesmæssigt.

Min arbejdsproces er enkel: Efter en indledende snak og en række coaching teknikker arbejder vi sammen om at finde ud af, hvordan dit budskab bliver leveret skarpest. Jeg laver storyboard og klippemanus, baseret på de budskaber, du ønsker at formidle. Sammen skaber vi kort sagt fortællingen, der viser dine gevinster og resultater og budskaber. Når filmen er færdig, lægger jeg den på fx YouTube eller Vimeo, hvorfra den nemt kan deles gennem de sociale medier eller indsættes direkte i en hjemmeside.

Om mig

Jeg har 29 års erfaring med at formidle via foto og video for landsdækkende aviser, nyhedsbureauer, PR bureauer og private firmaer. Jeg har blandt andet deltaget som Danmarks officielle fotograf ved et af Dronning Margrethes USA-besøg og vundet en af priserne i Årets Pressefoto. Jeg startede som nyhedsformidlende fotograf og har langsomt bevæget mig over mod video og har produceret web-tv til avisernes hjemmesider og til virksomheder, hvor jeg formidler deres kompetencer og budskaber.

Gennem årene har jeg taget en række kurser for at udvide min traditionelle fotografuddannelse, herunder fx ”Skriv så det sælger” BOOST, Video og lyd til nettet, Video som fortælling, Storytelling på Amerikansk med videoproduktion i USA. Sidst har jeg deltaget i kurset “Skarpt skåret” om hvordan man mest effektiv laver nyhedsindslag på video.

Kundereferencer: Nyhedsfotograf POLFOTO herunder dækning af Christiansborg, sport,  internationale begivenheder og royale begivenheder, Ekstrabladet, Dagbladet Børsen, Danske Bank, Bane Danmark, Great Dane, Udenrigsministeriet, FTF-A, Finansrådet, Horesta, Gigtforeningen, Business Danmark, Postdanmark, Ude og Hjemme, TopDanmark, Metalbladet m.fl.

Kompetencer

Udover de gængse Adobe-programmer som fx Photoshop CS, arbejder jeg med Final Cut pro, Capture One, Photomechanic, Transmit, Compressor, Libre Office, Word, Excell, Summa Summarum, Toast, Dropbox, Mpeg streamclip o.m.a.

button