VIDEOPRODUKTION

Sådan producerer jeg din video

Det er hverken svært eller dyrt at få professionelt produceret video til din virksomhed. Her fortæller jeg, hvordan jeg producerer din video.

Mange virksomheder har for længst opdaget fordelene ved at bruge video i kommunikation og markedsføring. Video er en troværdig, levende og effektiv måde at få dine kunder i tale. Og så hjælper video dig med at få gode placeringer i Googles søgeresultater. Med den rette vejledning kan du også få professionelt produceret video. Og det er hverken svært, tidskrævende eller særlig dyrt. Jeg har mange års erfaring som videojournalist, og jeg er vant til at omsætte din historie til kreativ idé og levende billeder.

button

Video er for både små og store virksomheder

Alle virksomheder har gavn af video, uanset om du har en enmandsvirksomhed, nogle få ansatte eller en større virksomhed med kommunikations- eller marketingafdeling. Video fungerer genialt til at supplere tekst og billeder på din hjemmeside. Velproduceret video fortæller dit budskab på en troværdig og lettilgængelig måde, og det gælder alt lige fra produktvideo og reklamefilm til præsentationsvideo og projektfilm, som jeg optager over længere tid.Efter en indledende samtale finder jeg i samarbejde med dig frem til det bedste koncept for din video. Måske har du allerede selv en færdig idé eller måske er du ikke nået længere end til at lægge blyanten på tegnebrættet. Uanset hvor langt du er i processen, kan jeg bidrage med vejledning om, hvordan din video bliver en succes.

Undgå brølere med video

Jeg kan levere den nødvendige, journalistiske rådgivning, der får din historie til at fungere og fortæller dit budskab effektivt. Med mig som erfaren videojournalist slipper du for at begå de brølere, som uerfarne folk ikke kan undgå, når de prøver kræfter med video på egen hånd. Næsten alle bliver overraskede over, hvor mange ord og sætninger, de skal skære ud af en tekst for at få den til at fungere på video. Jeg ved nøjagtigt, hvor lang tid, du har til rådighed på video, og jeg guider dig til at fortælle en skarpt skåret historie uden overflødigt fyld. Du kan altid se forskel på hjemmevideo og på professionelt optaget video. Jeg har det helt rigtige udstyr, både når det handler om kamera, lyd og lys. Jeg har altid det rette optage-udstyr med til hver video-opgave.

Jeg coacher dig til at brænde igennem

For nogle kan det virke grænseoverskridende at skulle stille sig foran kameraet. Jeg er vant til at arbejde med folk, der aldrig har prøvet at deltage i filmproduktion før. Mine coaching-teknikker får dig hurtigt til at slappe af og være naturlig. Det er utroligt at se, hvor hurtigt folk finder sig til rette og brænder igennem på kamera. Du sætter værdifuld valuta ind på din troværdighedskonto ved at stille dig foran et kamera og fortælle din historie selv, og din kunde vil ikke se en hyret skuespiller eller fotomodel. Det er dig, din kunde vil se og opleve.

Jeg kan hurtigt omsætte din virksomheds produkter og budskaber til velproduceret video, der gør sig godt på internettet. Når jeg vinkler dit budskab, får du hurtigt en video, der taler til folk og bliver delt på de sociale medier. Og du bliver helt sikkert glædeligt overrasket over mine billige priser. Du behøver ikke gå til et dyrt reklamebureau for at få lavet en produktvideo eller reklamefilm.

Måske er du murer, og du vil gerne tiltrække fremtidige kunder ved at vise dem, hvordan du lægger designerfliser på badeværelset. Måske er du VVS-installatør, der vil introducere et nyt system til varme i gulvet. Måske er du kommunikationsmedarbejder i en virksomhed, der har brug for video i den interne eller eksterne kommunikation. Kun fantasien sætter grænser, og jeg har hjulpet en bred vifte af kunder med at omsætte det, de brænder for til professionel video.

button

Lukket for kommentarer.