KOMMUNIKATION MED VIDEO

Kommunikation med video giver succes.

“Hvis kommunikation var et væddeløb og en af hestene hed ”Video”, var det helt klart her, jeg ville satse mine sparepenge”. 
Jens Dige, videojournalist og fotograf.

Video på lystavlen

Video har for længst sat sit navn på lystavlen i enhver kommunikationsafdeling. Youtube er verdens næststørste søgemaskine med over en milliard unikke besøgende hver måned, og amerikanske Cisco, som designer og sælger netværks- og kommunikationsteknologi, anslår, at video vil udgøre 69 % af forbrugernes internettrafik i 2017.

button

Folk søger video-svar

Folk søger på Youtube efter video-svar på spørgsmål om alt lige fra ”hvordan koger man pasta” til ”hvornår går mit liv i gang”. Forbrugerne ser video som aldrig før, når de skal beslutte sig for at købe en vare. Og fra Meningsmålingsinstituttet Nielsen forlyder det, at 64 % af alle marketingfolk ser video som det dominerende element i deres strategi i nærmeste fremtid. I mit hoved er der ingen tvivl om, hvorfor kommunikation med video går sin filmede sejrsgang. Video vinder med sin ærlige, hudløse og troværdige fortælleform. Som erfaren videojournalist har jeg set mange erhvervsdrivende og kommunikationsfolk gå foran kameraet, og der sker bare noget, når jeg filmer. Når din målgruppe hører dig fortælle og ser dine omgivelser på film, kan ingen rokke ved din troværdighed. Det tager kegler, at du tør stå frem med ansigt. Når du står ved dit budskab, slår du igennem.

Tilbøjelig til at købe efter video

En kunde, der har set din video, er mere tilbøjelig til at købe. Han tilbringer længere tid på din hjemmeside og er på den måde med til at signalere til Google, at dit website er seriøst og værdigt til de øverste pladser i søgeresultaterne. Video er for alle. Det kræver hverken firma-domicil på Mærsk-Esplanaden eller guldrandet børsnotering at have succes med video. Til gengæld hjælper det at gøre det rigtigt og gå en oktav over jeg-filmer-selv-med-min-HTC-Desire. Med professionelt udstyr, det rigtige lys og rådgivning fra en erfaren videojournalist bliver din kommunikation suveræn med video.

Ring til videojournalisten

Kontakt mig allerede i dag på telefonnummer 20 83 23 50 og få en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan højne din kommunikation med video.
Uanset om du er din egen herre i et enmandsfirma eller en del af en større eller mindre virksomhed, kan jeg gøre dig til formidabel historiefortæller med levende billeder. Jeg har styr på processen fra idé til færdigt produkt, og mine kunder bliver som regel overraskede over, hvor let og hurtigt det går fra indledende snak til klik på færdig video på nettet. Video giver værdi til din kommunikation
. Og der skal ikke mange klik på regnemaskinen til at finde ud af, at video på nettet betaler sig. Afhængig af hvor meget hvert salg er værd for dig, skal en video ikke give dig ret mange ordrer, før den har betalt sin egen vægt i guld. Undersøgelser viser, at over halvdelen af marketingfolk har tiltro til video som det indhold, der giver den bedste ROI (Return On Investment).

Gør livet let

Når du bruger video i din kommunikation, gør du livet let for din målgruppe. Visuel kommunikation er let at gå i gang med. Mange af dine kunder bliver forpustede, hvis du kun har tekst på din hjemmeside. Brugerne på internettet efterspørger det enkle. De vil have afveksling og let adgang til pointen. Video er en kommunikationsform, der gør sig ekstremt godt digitalt. Din kunde kan se din video på computer, på mobil eller på tablet, og de fleste kunder, der ser din video er mere tilbøjelige til at vende tilbage til din hjemmeside og til at købe din vare og tilmelde sig dit nyhedsbrev.

Det er let at dele video

Med video gør du let din virksomhedskommunikation mere professionel. Det er let at dele video på nettet, og din marketing kan med en kreativ idé let blive delt og få viral succes. Især med video, som er vinklet og filmet professionelt. Det er vigtigt at være målrettet, uanset om din video er til intern eller ekstern kommunikation. Jeg har mange års erfaring i branchen og kan vejlede dig om den bedste måde at kommunikere dit budskab, så folk modtager det. Med det helt rigtige story board bliver din video en genial måde at kommunikere med din målgruppe på. Video er en uundværlig del af enhver strategisk kommunikation, og der er intet at tabe, alt at vinde.

Lukket for kommentarer.