HJEMMESIDE MED VIDEO

Med video bliver din kommunikation effektiv

Med video kommunikerer du dit budskab effektivt. Og med video på hjemmesiden kommer du lettere til tops i søgeresultaterne på internettet.

Ingen tvivl om at video på nettet fungerer fremragende. Og det giver ikke længere mening at spørge, om du skal have video på din hjemmeside. Svaret er et rungende ja. Video er blevet et af de parametre, som søgemaskinerne bruger til at bestemme, hvem der skal ligge på de attraktive pladser i toppen. Der, hvor din kunde finder dig.

button

Video er et must

Her et eksempel på en video der er med til at skabe interesse om en bogudgivelse

Levende billeder kan formidle ethvert budskab klart og lettilgængeligt, og video er et must på din hjemmeside. Video øger troværdigheden og gør din kommunikation effektiv. Video på nettet viser hurtigt og enkelt din historie. Selv den historie, som er besværlig at forklare med tekst alene. Ethvert budskab får liv med video, som din målgruppe kan dele på de sociale medier.

Og så er video på nettet rendyrket X-faktor, når det handler om at få din hjemmeside til at klare sig godt og sælge varen på internettet. Det forlyder enstemmigt fra eksperterne, at video er uundværligt i jagten på de værdifulde placeringer i Googles søgeresultater. Video får kunderne til at blive i længere tid på din hjemmeside, og dermed signalerer du til Google og andre søgemaskiner, at du er attraktiv at henvise til. Det er medvirkende til at give dig en høj placering i søgeresultater på internettet, og på den måde får du flere besøgende og dermed flere kunder eller medlemmer.

Youtube er verdens andenstørste søgemaskine og på vej til at give traditionelt flow-tv godt og grundigt baghjul. Folk laver deres egne tv-kanaler og får masser af følgere. Forbrugere ser video på nettet som led i deres beslutning om at købe en vare, eller ydelse. Faktisk så mange som 90 % viser undersøgelser. Nogle af de mest brugte søgetermer på Youtube er ”Hvordan gør man … Hvordan får man …” Amerikanere ser i gennemsnit en video på nettet om måneden, og danskerne er rigtig godt med. 1. august 2015 streamede mediehuset Splay et dansk award-show kaldet ”Guldtuben” med priser til de mest populære ”Youtubere”. Magasinet Forbes konkluderer, at 75 % af erhvervsledere ser arbejdsrelaterede videoer på business-websites mindst en gang om ugen.

Få viral succes med video

De store marketing-giganter som fx Coca-Cola har for længst opdaget, at det hurtigt betaler sig hjem at lave en video, som bliver en viral succes på nettet. Og det skønne er, at du slet ikke behøver være en gigant for at være med. Youtube og World Wide Web er allemandseje, og med den rigtige idé og vejledning kan selv små og mellemstore virksomheder og kommunikationsafdelinger være med. Som videojournalist kan jeg give dig den nødvendige vejledning, uanset om du er håndværker, arbejder i servicefag, er ansat i en kommunikationsafdeling eller organisation.

Med video lærer din kunde dig at kende

Forestil dig, at du har en tømrervirksomhed. Du vil gerne have flere kunder. Mange finder allerede din hjemmeside, men kun en lille andel ringer til dig og får et tilbud. Her kan video hjælpe dig. Video er fantastisk til at vise din fremtidige kunde, hvordan du lægger nyt tag på, renoverer køkken eller lægger nyt gulv. Det er som at være der selv. Din nye kunde sidder i ro og mag ved sin computer og lærer dig at kende, hører hvordan du samarbejder og får opbygget en tillid til dig allerede inden den første telefonsamtale.

Video er et tilgængeligt medie. Din kunde kan både se din video via computeren eller på mobil eller tablet. Video på nettet er guld værd, og det er hverken dyrt eller besværligt at få lavet en film til din hjemmeside. Som videojournalist kan jeg optage video for dig, klippe filmen og gøre din video klar til nettet. Jeg har overblikket over hele processen fra idé til din kundes første klik på play-knappen, og de fleste bliver overrasket over den korte tid fra ”start kamera” til viral synlighed på nettet.

Video på nettet betaler sig

Faktisk er det let at lave regnestykket over, hvor få visninger, der skal til, før arbejdet med video har hentet sig hjem i antal salg på din bundlinje. Video på nettet er et suverænt redskab, når du skal opnå dit mål på din hjemmeside, uanset om det drejer sig om at konvertere besøgende til salg, øge medlemsskaren, skaffe leads eller tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller øge synligheden af din blog.

Video informerer og underholder på samme tid. Med video får du gennemslagskraft, og du kommunikerer direkte med din målgruppe. Når du har video på nettet inddrager du målgruppen og taler til både fornuft og følelser. Fordelen er også, at video både gør underværker på din egen hjemmeside og bliver delt på sociale medier og andre steder, hvor filmen er med til at trække trafik til dit eget website.

1000 point i troværdighed med video

Når du fortæller din historie på video, taler du med din kunde og din målgruppe i øjenhøjde. På film er det et ægte og tillidsskabende billede, der kommer frem. Du tager folk med ind bag kulissen og viser dem rundt ”on location” i din hverdag, i små videoklip eller i korte eller længere videofilm. De ser din virkelighed med egne øjne, og de kan næsten række ud og røre ved dine omgivelser. Der kommer flere sanser i spil, og med video vinder du 1000 point i troværdighed på en måde, som helt sublimt supplerer tekst og billeder.

Kontakt mig og få rådgivning om video på nettet fra en videojournalist med mange års erfaring. Når jeg bidrager med min faglige ekspertise og erfaring med filmmediet, styrker vi din kommunikation og din hjemmeside. På den måde bliver det lettere for dig at nå din målgruppe. Jeg bruger en række coaching-teknikker, så vi får vinklet dit budskab og lavet det helt rigtige story board til din video. Det er hverken dyrt eller svært.
button

Lukket for kommentarer.