VIDEO

Video er levende kommunikation

Video puster liv i din kommunikation. Og det gør din hjemmeside bedre til at sælge din vare eller budskab.

Klik dig lidt rundt på min hjemmeside og se nogle af de videoer, jeg har produceret. Det er ikke svært at se, at levende billeder leverer budskabet på en måde, som er troværdig og lettilgængelig. Din målgruppe og dine kunder ser masser af videoklip og deler dem flittigt på de sociale medier. Når din video viser dit budskab tydeligt, skarpt og underholdende, er der ikke langt til viral succes. Det er ikke svært at få video på din hjemmeside. Jeg har 29 års erfaring som pressefotograf og videojournalist, og jeg kan optage din video for dig og gøre den klar til nettet.

button

Uanset hvad, kan jeg optage video til dig.

Jeg formidler dit budskab. Måske har du selv en færdig idé om en produktvideo, reklamefilm, projektfilm eller anden video. Måske ønsker du at komme i gang med levende billeder. Jeg har erfaring med at vinkle dit budskab, formidle din historie, optage din video og gøre den klar til internettet, så din video bliver delt viralt og bliver set både på computer, mobil og tablet.

Eksperterne er enige om, at video på nettet er en formidabel idé. Du har lettere ved at overbevise og sælge, når du bruge video. Folk ser video i stor stil, inden de køber en vare. Og video holder brugeren i længere tid på din hjemmeside. På den måde fortæller du Google, at du er et attraktivt website at linke til, og det gør din placering i søgeresultaterne bedre. Jeg producerer video for dig, som konverterer besøg til salg. Hvad enten det drejer om tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller ordrer i bogen. Video gør underværker for din konvertering på din hjemmeside. De besøgende på din bliver oftere til kunder, når de har brugt tid på din video.

Er dårlig video bedre end ingen video?

Video har udviklet sig fra movieboks i kiosken over dvd til allemandseje nu om dage, hvor enhver kan optage video med mobiltelefonen og publicere den på Facebook eller Youtube. Derfor er det ingen sag at lægge hjemmevideo på dit website. Det kan enhver gøre. Men din målgruppe spilder ikke et splitsekund på din video, hvis kvaliteten ikke er i orden. Dårlig lyd eller utydelige billeder er gift for din markedsføring. For mange overflødige ord dræber din kampagne, og din målgruppe er nådeløs. Videoklip skal levere budskabet klart og præcist, hvis de skal fange folk. Ellers klikker dine kunder sig videre til konkurrentens video. Kvalitet er helt essentielt, hvis du vil bruge video som en del af din kommunikation eller markedsføring. Hvis din video skal sælge, skal den sidde lige i skabet, derfor kan det sagtens betale sig at lade en professionel videojournalist optage din video. Det kan være, at din video skal udbrede kendskabet til et kursus, du tilbyder. Eller fortælle historien om, hvad du har gjort for tidligere kunder. Mulighederne for at fortælle din historie på kamera er uudtømmelige. Kun fantasien sætter grænser. Med mig som videojournalist bliver din kommunikation tydelig. Jeg kan vinkle din historie og guide dig, når du skal foran kameraet. Du vil hurtigt opdage, hvad jeg kan gøre for dig og din virksomhed.

button