PRISLISTE

Priser nederst på siden…

God video og fotografi skal virke rent og skarpt uden en masse forstyrrelse og uklarheder. Det skal virke let og elegant… Det kræver faglighed og en portion tid. I video bruger jeg ofte en del tid på at coache dig til at levere dit budskab direkte, således der ikke er brug for en masse forklaringer, der blot forstyrrer.

Fotoopgaver er lettere at beregne tidsforbrug på, da det ofte er fastlagt i hvor lang tid jeg kan fotografere, eller hvor lang tid begivenheden finder sted. Her er variablen, antallet af billeder og i hvor stor grad de skal optimeres i billedbehandlingen. Det er tydeligt at se forskellen på et billede, der har været behandlet og et der er uredigeret. Se dette eksempel:

prisliste1

 

prisliste2

Hvad koster det typisk?

Der er ikke noget typisk…

Et billede kan laves og afleveres i løbet af nogle timer, eller det kan tage mange timer før det/de rigtige billeder er i kassen. Video er mere omstændigt med planlægning, storybord, optagelse og redigering, alt afhængigt af formålet med videoen.

Drejer opgaven sig om at lave ét billede til at illustrere artiklen, eller skal der laves serier og aftaler med flere aktører. Det er oplagt at tidsforbruget ikke er det samme. Første eksempel kan nogen gange laves på et par timer og andet eksempel spænder fra 3-4 timer til flere arbejdsdage.

Det er det samme med video. Skal der laves et statement hvor det kun er en person, der filmes, eller skal det bygges op med flere kilder? Tidsforbruget er forskelligt. Skal der bruges tid på at coache så budskabet bliver skarpere og bedre kan konkurrere med de andre tilbud på nettet? Skal der laves flere variationer? Parametrene er mange og jo mere præcis du ved hvad formålet er, med at få lavet en professionel video, jo mere præcist kan prisen fastsættes. Ofte kommer du langt for meget mindre end du tror og ofte er der ikke vundet noget ved at spare en time, eller to…

Timepris produktion og optagelse
750.00 kr.
Timepris er pr. påbegyndt time.
Timepris redigering og versionering
600,00 kr.
Timepris er pr. påbegyndt time.
Dagspris produktion og optagelse
3.600.00 kr.
Op til 7 timers dag fra start hjemme til aflevering/upload.
Dagspris redigering og versionering
3.000,00 kr.
Op til 7 timers dag fra start hjemme til aflevering/upload.
Kørsel
3,75 kr.
Pr. kilometer

Lukket for kommentarer.