FOTOGRAFI

Fotograf med godt håndværk og billige priser

 
Jeg fanger dit øjeblik og fortæller din virksomheds historier i kreative billeder. Gedigent håndværk, som langt fra koster spidsen af en jetjager.

Professionel fotografering gør en kæmpe forskel. Enhver kan se, om dine billeder er taget med mobilen i forbifarten eller en uddannet fotograf har gjort arbejdet for dig. Jeg leverer kvalitetsbilleder til dig, uanset om du er på jagt efter produktfotografering, portrætter af medarbejdere eller ledelse eller billeder fra en reception. Og billederne er klar til din hjemmeside eller print.

Professionelle fotos betaler sig

Det betaler sig at have en professionel visuel identitet. Din kunde og dine samarbejdspartnere får større tillid til dig, når din hjemmeside og øvrige materialer udstråler samme faglige stolthed som din vare eller dit budskab.

Gå på opdagelse blandt mine billeder her på hjemmesiden og se, hvordan jeg fortæller historien fotografisk. Ring til mig på tlf.nr.: 20 83 23 50 og få en snak om din foto-opgave.

Jeg er pressefotograf med 26 års erfaring, og jeg har rettet blitzen mod alt fra dronningen til landevejsridderen og fra direktionslokalet til produktionshallen. Inden jeg sætter linsen på kameraet og klikker på udløserknappen, har jeg gjort forarbejdet og sat mig ind i den historie, du vil fortælle med billederne.

Hvad koster professionel fotografering?

Og nej, det er ikke uoverkommeligt dyrt at hyre en professionel fotograf. Opgaven og omfanget af den afgør om det fungerer bedst med en fast pris eller en pris per billede, og mange af mine kunder synes, at de har fundet en billig fotograf til prisen. Især når de samtidig opnår den kvalitet, de forventer. Faktisk koster det langtfra spidsen af en jetjager at få de rigtige billeder, som giver dig fuld valuta for din investering. Ring på tlf.nr.: 20 83 23 50 og få et tilbud på mit arbejde som fotograf og det job, jeg leverer for dig.

Hvordan arbejder jeg som fotograf?

Somme tider kan du se det helt rigtige billede for dig, før du har ringet til en freelance-fotograf. Og andre gange kan du være i vildrede. Derfor er det vigtigt for dig, at fotografen hurtigt forstår, hvor vi skal hen. Som en tidligere chef sagde til mig, kan du smide mig ud fra en flyver med faldskærm og ti minutter efter kommer de rigtige billeder. Jeg er erfaren og stabil og leverer altid det gode håndværk.

Nogle gange har du brug for en fotograf til en hurtig opgave nu og her. Det kan være alt fra receptioner, pressemøder, events og meget mere. Som pressefotograf er jeg vant til at rykke ud, være på pletten og levere de ønskede billeder med en kort deadline.

Andre gange drejer det sig om professionel fotografering til længerevarende opgaver. Måske skal du have ny hjemmeside, opdateret din virksomheds visuelle kommunikation med en serie af billeder. Måske har du brug for en reportage fra arbejdspladsen til intern kommunikation eller pressemateriale.

Uanset hvad du har brug for at få taget billeder af, finder jeg det bedst mulige motiv og den skarpeste billedmæssige vinkel på din historie. Som fotograf jeg tænker jeg i billeder, når andre fordyber sig i indholdet i en strategi eller tallene i et regnskab.

Fotografi er en tillidssag

Jeg får ofte at vide, at folk slapper af med mig som portrætfotograf. Det kan være en tillidssag at få taget portrætter af sine medarbejdere, og med en professionelt uddannet og erfaren fotograf bliver det visuelle udtryk af høj kvalitet, ensartet og er med til at signalere overskud og høj faglig klasse.

Som fotograf arbejder jeg overalt i København, i Nordsjælland og overalt på Sjælland. Jeg kommer gerne til din lokation og deltager i din begivenhed. Ring og hør om muligheden for professionel fotografering til din event eller foto-opgave i din virksomhed.

Lukket for kommentarer.